A legjobb dolog ami a maradék főtt tojással történhet. Isteni ahogy a pikáns tojáskrém, a roppanós bundával találkozik.
Nekem most 3 db főtt tojásom volt, így ahhoz írom a mennyiségeket. 🙂
Hozzávalók:
- 3 db keményre főtt tojás
- 2 ek liszt
- 1/2 mk füstölt fűszerpaprika
- 1 tojás
- 3 ek zsemlemorzsa
- 1 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- 1/2 mk magos dejoni mustár
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A tojásokat kettévágom, a sárgáját tányérbe kaparom.
A lisztet elkeverem a fűszerpaprikával, a tojást pici sóval felverem és a felezett fehérjéket liszt – tojás – zsemlemorzsa panírba burkolom, az airfryer kosarába sorakoztatom (mélyedéssel felfelé), megspriccelem olívaolajjal és 175 fokon 8 perc alatt ropogósra sütöm.
A sütési idő sütőnként változhat.
A tojássárgáját villával összetöröm, hozzáadom a majonézt, a tejfölt, a mustárt, sózom, borsozom, alaposan kikeverem és ezzel a masszával töltöm meg a már megsült és kihűlt tojásokat.
Frissen aprított lilahagymával, friss salátával kínálom.
Elkészítési idő: 20 perc
🔥📣További receptekért, hasznos tippekért és kreatív ötletekért gyere, és csatlakozz
💥zárt AirFryer💥 csoportunkba👇