Ismét bővül a sütés nélküli desszert repertoár és nem is akármilyen recepttel.
Pohárdesszertnek készítve is isteni, jó krémes, de nem túl gej…szerintem nagyon fogjátok szeretni.
Hozzávalók:
3,5 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
25 dkg mascarpone
2 banán + a díszítéshez
2 tk vanília kivonat
Ízlés szerint édesítő
20 dkg Gullon Degestiv keksz
8 dkg vaj
Elkészítés:
A tejben elkeverem a pudingport, kiforralom és hagyom hülni.
A kekszet összetöröm, összekeverem az olvasztott vajjal, szétoszlatom egy kicsi tortaformába és alaposan lenyomkodom.
A pudinghoz hozzá adom a mascarponét, a villával átnyomkodott banánt, a vaníliát, az édesítőt, alaposan összekeverem, a kekszes alapra öntöm, elegyengetem és hűtőbe teszem.
Közvetlenül tálalás előtt, ízlés szerint gyümölccsel díszítem.
Elkészítési idő: 25 perc + hűtés
Banános álom sütés nélkül :)Az első aki eszedbe jut, elkészíti Neked… jöhet kommentbe! 🙂
Közzétette: GastroHobbi – 2019. április 11., csütörtök