Ha már vasárnap, mi más lehetne a válogatásunk témája, mint a bundázott húsok!
Összeválogattam Nektek az öt legnépszerűbb recepteünket, amit bártaran használhattok, halakhoz, csirkemellhez, sertéshúshoz, zöldséghez, amihez csak szereténtek, fő a változatosság.
Készítsétek, próbáljátok ki mindet, aztán amelyik tetszik – szerintem mind az öt – írjátok bele a RECEPTGYŰJTŐBE, hogy fennmaradjon az utókornak! Ha még nincs, ITT beszerezheted!
Csirkefalatok roppanós bundában
Fokhagymás párizsibundában sült karaj
Rántott csirke fokhagymás-tejfölös bundában
Jó sütés-főzést és finom falatokat kívánok!
![02B54A3E-E16E-4DB9-BC09-F3E0E96AFAA8](https://gastrohobbi-hu.b-cdn.net/wp-content/uploads/2020/04/02B54A3E-E16E-4DB9-BC09-F3E0E96AFAA8-1024x1024.jpg)