Serpenyős burgonyaropogós

Ez most az egyik új kedvencem. Szuper egyszerű elkészíteni és nagyon finom! A bele sütött tarja isteni pikáns ízt ad neki!

Nem olyan nehéz, nem telít el annyira mint a jól ismert tócsni, pont csak annyi liszt van benne, ami éppen összefogja, szóval próbáljátok ki, szerintem nem fogtok csalódni!

Hozzávalók:

  • 3 db közepes méretű, sütni való burgonya
  • 2 szál újhagyma
  • 10 dkg KOMETA kemencés sült tarja
  • 1 tojás
  • 2 ek liszt
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors

Elkészítés:

A burgonyát meghámozom, zöldségszeletelővel felcsíkozom, hideg vízzel átmosom, majd hagyom lecsepegni.

 

A burgonyához adom a karikára vágott újhagymát, a feldarabolt tarját, a tojást, sózom, borsozom, megszórom a liszttel és alaposan összekeverem.

 

Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és tetszőleges méretű halmokat kanalazok bele a burgonyából, kilapítgatom és mind a két oldalát szép pirosra sütöm.

 

Friss salátával, fokhagymás tejföllel kínálom!

 

Elkészítési idő: 30 perc