Ez egy klasszikus “gyorsan kész vacsora” és ha marad belőle akkor egy jól zárható tálkában el tudjuk tenni és nagyszerű lesz reggelire is. A zöldségek és a zöld fűszerek tetszés szerint variálhatóak, nekem ez az egyik kedvencem, amit most leírok.
Hozzávalók:
30 dkg Züger Bio lm natúr krémsajt (aki nem laktózérzékeny használjon ízlés szerint natúr krémsajtot, nem összekeverendő a sajtkrémmel)
1 piros kaliforniai paprika
3 szál újhagyma
1 közepes méretű sárgarépa
1 csomag petrezselyemzöld
Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágom, a petrezselyem zöldet felaprítom, majd az egészet elkeverem a krémsajttal. Ízlés szerint sózom, borsozom és pirítóssal tálalom.
Jót tesz az ízvilágának, ha áll egy kicsit és összeérnek az ízek, de frissen elkészítve is nagyon finom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 10 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!