Zöldséges krémsajt házilag Gm&Lm

Ez egy klasszikus „gyorsan kész vacsora” és ha marad belőle akkor egy jól zárható tálkában el tudjuk tenni és nagyszerű lesz reggelire is. A zöldségek és a zöld fűszerek tetszés szerint variálhatóak, nekem ez az egyik kedvencem, amit most leírok.

 

zoldseges_sajtkrem

 

Hozzávalók:

30 dkg Züger Bio lm natúr krémsajt (aki nem laktózérzékeny használjon ízlés szerint natúr krémsajtot, nem összekeverendő a sajtkrémmel)

1 piros kaliforniai paprika

3 szál újhagyma

1 közepes méretű sárgarépa

1 csomag petrezselyemzöld

Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors

 

Elkészítés:

A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágom, a petrezselyem zöldet felaprítom, majd az egészet elkeverem a krémsajttal. Ízlés szerint sózom, borsozom és pirítóssal tálalom.

Jót tesz az ízvilágának, ha áll egy kicsit és összeérnek az ízek, de frissen elkészítve is nagyon finom.

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: 10 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük