A “nincs kedvem főzni, úgyhogy gyorsan oldjam meg” hangulatból megint egy nagyon finom recept született és már itt vannak a fejembe az újabbnál újabb verziói, de most akkor jöjjön az alap ötlet és mindenki variálhatja kedves szerint.
Hozzávalók:
2 kisebb csirkemell filé
12 dkg Züger Bio lm krémsajt
8 db koktélparadicsom
4 szelet bacon
1 kis csomag petrezselyemzöld
1 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors
Elkészítés:
A csirkemelleket félbe vágom, a tetejébe 2-2 zsebet vágok ügyelve, hogy az alját ne vágjam ki (így nem fog kifolyni a sajt). Alaposan sózom borsozom, belekenem a zsebekbe a reszelt fokhagymával elkevert krémsajtot, áttekerem a baconnel és egy vajjal kikent hőálló tálba teszem.
A paradicsomokat félbe vágom, picit belenyomkodom a krémsajttal töltött zsebekbe, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 35 percet sütöm.
A 35 perc letelte után eltávolítom az alufóliát és további 5-6 percre visszateszem a sütőbe, hogy szépen megpiruljanak . félidőben kiveszem és meglocsolom a szaftjával, hogy ne száradjon ki a hús!
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 50 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is –> www.facebook.com/GastroHobbi