Igazi péntek esti vacsora, amikor a hét fáradalmai után hazaérünk, szemünk előtt csak a hétvégi pihenés lebeg és éppen csak ahhoz van kedvünk, hogy egy tepsi húst betegyünk a sütőbe de, hogy mégis valami finomat készítsünk, itt ez a jó kis recept.
Készíthetjük csirkemellből is, de én a combot sokkal jobban szeretem, sokkal szaftosabb.
Hozzávalók:
4 db csirke felső comb filé – bőr nélkül
3 db nagy mozzarella sajt
2 gerezd fokhagyma
2 ek olíva olaj
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A csirkecombokat alaposan megmosom, sózom, borsozom, bekenem az olíva olajban eloszlatott reszelt fokhagymával, beleteszem egy jénai tálba és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütöm.
Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, leveszem a fóliát, rátépkedem a mozzarella sajtot majd visszateszem a sütőbe és addig sütöm, míg szép aranybarna lesz a teteje.
Friss salátával, párolt rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 60 perc