Ropogós csirkeszárnyak Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Imádom a csirkeszárnyat, sülve, főve, rántva, grillen, panírba, panír nélkül és úgy általában mindenhogy…. és ezzel mindent leírtam, ami ehhez a poszthoz szükséges. Egy nagyon finom, nagyon egyszerűen elkészíthető, sütőben sült, ropogós csirkeszárny receptet hoztunk Nektek…..reméljük nagy kedvencetek lesz.

 

csirkeszarny kep

 

Hozzávalók:

1 kg csirkeszárny

3 ek FreeFrom gm lisztkeverék 

1/2 tk őrölt chili

2 tk só

2 tk frissen őrölt tarka bors

1 tk fűszerpaprika

2 tk fokhagyma granulátum

2 ek burgonyapehely

 

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat alaposan megmosom, majd az ízületeknél szétvágom őket.

A lisztet, a burgonyapelyhet, a chilit, a sót, a borsot, a paprikát és a fokhagyma granulátumot egy tálban alaposan összekeverem, beleforgatom a csirkeszárnyakat és egy sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatom őket. Megspriccelem egy kevés olíva olajjal és 220 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 50 perc alatt készre sütöm. Kb. a sütési idő felénél én meg szoktam forgatni a szárnyakat.

Friss salátával, sült burgonyával, mártogatóssal, forrón kínálom.

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 60 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

Kattints további csirke receptekért:

Sütőzacskóban sült csirkecombok – VIDEÓVAL

Pikáns csirkecombok

Ropogós sültcsirke

 

 

 

2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük