Szuper egyszerű spenótos tészta Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Ha szereted az egyszerű, gyorsan kész és finom recepteket, Neked is be kell szerezned egy GastroHobbi Receptkönyvet ITT!

Nah… a tegnapi nap megint zűrösen telt, úgyhogy hullamód estem haza. Se vásárlás, se kedv a főzéshez, se semmi…csak egy forró zuhany és beesni az ágyba. Kb. ennyi volt amit el tudtam képzelni. Igen ám, de az Uram éhes, rólam nem is beszélve, szóval néhány perces kotorászás utána a hűtőben és a szekrényben össze is állt a menü!

Volt egy kis bacon, azt megpirítottam, erre dobtam két gerezd felaprított fokhagymát, meg egy doboz friss bébispenótot, aminek már nagyon jól jött ez a felhasználás, mert árválkodott már jó néhány napja a frigóban.

Gyorsan lepároltam a spenótot, hozzáöntöttem 3 decinyi tejszínt, összeforraltam, majd megkínáltam egy adag maradék főtt gm spagettivel és kész is volt a vacsora… ami nem teljesen igaz, mert egy darabka parmezán sajt még kiabált, hogy Ő is részese szeretne lenni ennek a fantasztikus vacsorának, így a végén még ebből is reszeltem a kitálalt tészta tejere.

Ha valamihez, akkor ehhez tényleg nem kell recept, ez annyira egyszerű, hogy a videó alapján is bárki el tudja készíteni és ha nincs otthon kifőtt tészta, hanem főzni kell, akkor is max. 15 perc alatt már fogyasztható is a vacsora.

Jó étvágyat kívánok!

További tészta recepteket találsz IDE KATTINTVA!

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.