Babos csirke

 

Ez a csirke valami hihetetlen finom!

 

… és tényleg! Rendesen erőt kellett vennem magamon, hogy meg tudjam állni, hogy ne faljam fel az egész serpenyővel. Egy ideje már kéri a Párom, hogy készítsek Neki babos csirkét. Ennek most eljött az ideje és lesz is mostanság gyakran a repertoáron, mert eszméletlen egyszerű elkészíteni és hihetetlen finom.

Ismét bővült a repertoár egy fél órás recepttel. Ha szeretitek a csirkemellet és szívesen újítanátok, ezt az ételt feltétlen próbáljátok ki.

 

 

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell filé

2 vörös bab konzerv

1 fej vörös hagyma

1 tk garam masala

Ízlés szerint só és chili

 

Elkészítés:

A kockára vágott csirkemellet tetszőleges zsiradékon, az apró kockára vágott vöröshagymával megpirítom, megszórom a garam masala-val, összeforgatom, hozzá adom a lecsepegtetett vörös babot, sózom, megszórom a chilivel, összeforralom és ízlés szerint párolt rizzsel, quinoával kínálom.

 

Elkészítési idő: 30 perc

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

4 hozzászólás

  • A masalát be lehet szerezni nagyobb boltokban is, vagy bioboltban keressem? Bocsánat ha banális a kérdés, eddig nem próbáltam, de nagyon megkívántam az ételt :))

    • Már a legtöbb nagyobb bevásárló központban meg tudod venni! Vannak külön részlegek (pl. TESCO, Auchan…) ahol más nemzetek ételeihez találsz alapanyagokat!
      Remélem sikerül mihamarabb beszerezned és elkészíteni az ételt! 🙂
      Szívesen veszem visszajelzésed, hogy hogy ízlett! 🙂
      Legyen szép napod!
      Üdvözlettel,
      Enikő
      🙂

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük