„Fincsibe” csirkemell friss salátával – VIDEÓVAL!

Az igazán finom ételek egyik legfontosabb ismérve, hogy szívvel lélekkel készüljön, a másik pedig a tökéletes minőségű alapanyagok. A hétköznapokban mindig igyekszem olyan helyről beszerezni a hozzávalókat, ahol mindig kifogástalan minőségű összetevők vannak, illetve szeretem felkutatni az új helyeket, a jobbnál jobb minőségi termékekért… éppen egy ilyen kutatásom alkalmával bukkantam a Pálmaház Herbárium -ra, ami egyből levett a lábamról, így most szeretném Nektek is megmutatni ezt a fantasztikus helyet.

 

Gödöllőn a kastélykertben… hol máshol… gyerekkorom meghatározó helyszíne. Miután megtudtam, hogy Sissi magyarországi tartózkodása alatt itt (is) lakott visszavonhatatlan „szerelmet” éreztem a hely iránt. Mivel nagyim egy Gödöllő melletti településen lakik, ezért minden egyes nyaralás, telelés és úgy egyébként az ittléteink alkalmával, rendszeresen jártunk ide… bolyongtunk a kastélykertben, szaladgáltunk mezítláb a patakban és elvarázsolva éreztük magunkat minden egyes alkalommal amikor itt lehettünk… szóval, innen a szerelem és ez az érzés most, amikor beléptem a Pálmaház Herbárium mesebeli épületébe újra magával ragadott, így az az igazság, hogy nem tudok elfogulatlan véleményt alkotni, mert imádtam minden egyes ott töltött percet… és ezt csak fokozta a fantasztikus kínálat.

 

 

Remek kézműves termékek és nagyszerű fűszernövények lelőhelye ez, így ajánlatos elővenni a legnagyobb szatyrokat és azzal nekiindulni a vásárlásnak, mert én is nagyon nehezen fogtam vissza magam, hogy ne vegyek mindenből egy kis kóstolót és ne vigyem haza az egész kertészetet.

 

A Pálmaház Herbárium egy igazi mesebeli hely. Gyönyörű virágokkal, illatos fűszernövényekkel és fantasztikus kézműves termékekkel várja az ide látogatókat.

 

 

Megtalálható itt minden, mi szem szájnak ingere, az adalékanyag mentes fűszerektől, a különböző olajokon át, 

 

 

a házi lekvárokon/dzsemeken keresztül,

 

 

a bio mezőgazdaságból származó teák és kávék hihetetlen kínálata… lehetetlenség mindent leírni, de nem is szeretnék. Menjetek el és nézzétek meg a saját szemetekkel vagy keresgéljetek a webáruházban, IDE KATTINTVA!

 

Részemről a bevásárlás megvolt, jöjjön az étel és a recept…

 

 

Hozzávalók:

1 szép nagy csirkemell filé

1 fél zacskó fincsibe fűszerkeverék

néhány ág friss rozmaring és friss kakukkfű

repce olaj

paradicsom ecet

 

Elkészítés:

A csirkemellet felszeletelem, meglocsolom az olajjal, megszórom a fűszerkeverékkel, hozzáadom a zöld fűszereket és hagyom pihenni. Legjobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük, de ha nincs ennyi időnk, akkor is finom lesz.

A csirkemell szeleteket egy felhevített öntöttvas serpenyőben megsütöm.

Ízlés szerinti zöldségekből, friss salátával kínálom.

A salátát az eddig számomra teljesen ismeretlen paradicsom ecettel locsoltam meg… meg kell mondjam, elég előkelő helyre teszem a polcon és ezt követően gyakran fogom használni, mert valami mesés ízt ad a salátáknak.

 

 

Elkészítési idő: 20 perc + pácolás

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük