Kávé percek – VIDEÓVAL!

 

Így érezd magad otthon is úgy, mintha egy szuper kávézóban lennél.

 

Hetek óta szemezgetek a neten keringő, a „hogyan készítsünk otthon is szuper finom és nem mellékesen csodaszép kávé költeményeket” témakörben fenn lévő videókkal, hogy én is meglepjem a Párom és magam valami szuper alkotással, de bevallom őszintén két ponton is hibádzott a dolog.

 

 

Az egyik, hogy nincs itthon kávéfőzöm és mivel egy igazán komoly készüléket, amivel már lehet alkotni, elég tetemes áron vesztegetnek, ezért egy ideig még biztosan nem is lesz… 

 

…a másik pedig, hogy roppant unalmas, nagyon hosszú videókat találtam csak, amik végignézése egy örökké valóságnak tűnt…

 

…ekkor kezdtem el gondolkodni, hogy ez a két tényező biztosan nem csak nálam játszik szerepet, így nem is váratott sokáig magára a dolog, megszületett a megoldás mindkettőre.

 

Az első a kávé kérdése, nah igen, az a nagyobb probléma, de szerencsére a NESCAFÉ kínálatában sikerült megtalálnom a nem régen piacra dobott Azera fantázia névre hallgató termékeket.

 

 

Szlogen: „Barista minőség az otthonodban!”

 

Szuper, pont erre van szükségem, ezt megvettem!

 

A termékcsaládba két típus tartozik, az egyik az Azera Americano (90% arabica; 10% robusta), a másik pedig az Azera Espresso (100% robusta)

 

Mind a kettőt próbáltuk és mind a kettőt szeretjük.

 

Az Espresso inkább a reggeli rituálénk része lett, az Americano pedig az ebéd utáni kávézásomban lett remek társam, így jó szívvel ajánlom Nektek is ezt a harmonikus ízvilágú, azonnal oldódó kávét.

 

 

… ezek után egy jó ideg még biztos nem veszek kávéfőzőt, legalább az sem foglalja a helyet!

 

Akkor nincs más hátra, mint előre, jöjjön a kivitelezés…. erről nem legendázok, beszéljenek a képkockák, lássuk a videót!

 

 

Csodás napot kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük