Omlettes szendvics – VIDEÓVAL!

 

Mutatjuk, hogy dobd fel a reggeli omlettet!

 

Mint arról már oly sokszor tettem tanúbizonyságot, imádjuk a tojást reggelire és igyekszem minél több fajtáját kifejleszteni ennek a finomságnak. Ez a mostani szendvics egy nagyon jól sikerült étel lett és biztosan gyakran fogom készíteni.

A receptjeinkhez hűen, ez is csak ötlet adó és mindenki készítse a saját ízlése szerint és turbózza bármivel amit szívesen fogyaszt, éppen ezért most nem is írok konkrét receptet csak, hogy ez a változat hogyan készült.

 

 

Az étel alapját egy szelet kenyér adja, melyek kivágjuk a belsejét, de óvatosan, ne essen szét, mert ezt még felhasználjuk.

Ízlés szerint, apróra vágunk sonkát, paprikát, újhagymát… amit jónak látunk. Én azóta már készítettem csak gombával, illetve spenóttal és az is nagyon finom volt.

Az összeaprított alapanyagokat kevéske zsiradékon megpároljuk, majd rátesszük a kenyér héját úgy, hogy a megpirított dolgokat körbe vegye a héj, beleöntjük a tojást, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a korábban kivágott kenyér belsejét és néhány perc alatt, minkét oldalát készre sütjük.

 

Friss zöldségekkel kínáljuk.

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük