Tonhalas szendvicskrém házilag

 

Így készíts szuper finom szendvics krémet 3 perc alatt!

 

…és tényleg nem több három percnél. Ez az egyik kedvenc nyári kenyérre valóm. Jól behűtve, egy kis citromlével…mennyei. Rendesen felpezsdít… és nagyon jól esik. Vigyázat mert ha elkezded enni, egyszerűen nincs határ… vagy csak én vagyok falánk?!… az is lehet!

Szerintem próbáljátok ki, aztán jöhetnek a kommentek, hogy kinek mennyire jött be!

 

 

Hozzávalók:

14 dkg sós lében eltett tonhalkonzerv

10 dkg lm natúr krémsajt

1 ek frissen facsart citromlé

1 ek aprított petrezselyemzöld

 

Elkészítés:

A tonhalkonzervről leöntöm a levet, majd a többi hozzávalóval alaposan elkeverem.

Gm kenyérrel, gm pirítossal, puffasztott rizzsel vagy -kukoricával kínálom.

 

Elkészítési idő: 3 perc

 

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük