Gombás rizottó

Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben

RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!

Így készíts isteni rizottót!

Volt itthon néhány kimaradt nagyon apró gombafej és úgy gondoltam, hogy tökéletes lesz egy finom rizottóhoz.

Az, hogy hogyan készítem az alap rizottót, már egy korábbi posztban leírtam, így ha nem haragszotok meg, nem pötyögöm le még egyszer… az alábbi linken megtaláljátok: RIZOTTÓ.

A gombát megpucoltam, néhányat felszeleteltem, kevés zsiradékon megpirítottam és miután elkészült a rizottó belekevertem. A díszítéshez félre tettem néhány igazán apró fejet, amit így egyben, szintén kacsazsíron lepirítottam és tálalásnál adtam az ételhez.

Jó étvágyat kívánok!

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INSTAGRAM-on és a YouTube-on is!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük