Vírusűző hagymaleves

 

Filléres vírusűzö a konyhából!

 

Azt hiszem, hogy most sok háztartásban jól jön ez a házi vírusölő. Maradt egy kis húsleves lé a hétvégéről és gondoltam megújítom. Szoktam készíteni vízzel felengedve is úgy is nagyon finom, olyankor több sót és borsot igényel.

 

 

Hozzávalók:

1 nagy fej vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

4 szál újhagyma

2 liter húsleves lé

2 ek vaj

2 ek gm lisztkeverék

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

 

Elkészítés:

A vékony szeletekre vágott vörös- és újhagymát a vajon aranysárgára pirítom, majd mikor megpirult hozzá adom a zúzott fokhagymát, átforgatom, megszórom a liszttel, felengedem a leveslével/vízzel, sózom, borsozom és alaposan kiforralom.

Friss, ropogós pirítóssal kínálom.

 

Elkészítési idő: 25 perc

 

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük