GastroHobbi az első Live Receptkönyv – VIDEÓVAL!

 

Ilyen menő receptkönyvet még biztos nem láttál!

 

…és egyébként tényleg, hacsak már nem vetted meg a GastroHobbi receptkönyvet! 

 

Rendeléshez kattints IDE!

 

Tőlem nem megszokott mód, most nem receptet hozok Nektek, hanem egy egész receptkönyvet és az ő történetét.

Négy évvel ezelőtt 2014.07.04-én, pusztán önmagam szórakoztatására indítottam el gasztroblogomat és napra pontosan az indulást követő negyedik évben 2018.07.04-én – ami nem mellékesen a kiskutyám születésnapja is, aki szintén most volt 4 éves – megjelent az első receptkönyvem, ami egyben az ország első Live Receptkönyve.

…hogy büszke vagyok-e? Igen, nagyon! Máramikor felfogom!…mert valójában ezt fel nem fogom, mint ahogy azt sem, hogy a napi sok-sok óra munka mellett (főállás), hogy volt időm, helyesebben időnk erre, mert hát aki kicsit is járatos nálunk tudja, hogy a GastroHobbi mára már közös szerelem a párommal, egy igazi kis LoveBrand.

 

 

…és a fenntieken túl van még valami ami felfoghatatlan számomra, az a rengeteg visszajelzés amit Tőletek kapok. Az a sok sok üzenet, hogy sosem főztem, most főzök, hogy soha nem vettem szakácskönyvet, most vettem, hogy a gyerek nem ette meg, most megeszi és sorolhatnám holnapig… és tudjátok mit mondok, ez a GastroHobbi legnagyobb mozgató rugója, hogy együtt vagyunk a hétköznapokban és erről szól minden… hogy kitaláljuk együtt mit főzzünk, aztán megosztjuk egymással a tapasztalatokat…és ezt kívánom magamnak a következő négy évre…pontosan ugyan ezt, hogy főzzünk együtt, egyszerűen, gyorsan, finomat!

Az elkövetkezendő néhány napban, hozok még néhány sztorit a könyv kapcsán! Van közöttük egy nagy kedvenc, amolyan mesebeli sztori, azt hiszem az lesz a következő… 

…addig is, jó főzöcskét mindenkinek és ha nincs ötleted, csatlakozz zárt csoportunkhoz, ahol mindig móka és kacagás honol.

 

GastroHobbi Sutyorgó IDE KATTINTS! – ha csatlakoznál zárt csoportunkhoz, ahol sok sok ötlet vár és ahol Te is megoszthatod, az ötleteidet!

 

 

 

GastroHobbi Receptkönyv

Ilyen menő live receptkönyvet még biztos, hogy nem láttál! :)Rendelj most magadnak vagy ajándékba!GastroHobbi receptkönyv ? http://bit.ly/2s4JS4b

Közzétette: GastroHobbi – 2018. július 2., hétfő

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük