Gyerekkorom óta nagy kedvencem a paradicsom saláta, akkor még a klasszikus “cukor, ecet, víz, só lébe áztatott” verziót részesítettem előnybe….
Mára ez megváltozott, és itt az én kedvenc receptem!
A paradicsomot szép apró kockákra vágom, majd ugyan így járok el a hónapos retekkel is – ebbe a verzióba kockáztam hozzá néhány zellerszálat is – .
Az apróra vágott zöldségeket beleteszem egy tálba és enyhén megsózom, ráreszelek 2-3 fokhagymát, hozzáadok egy csokor aprított metélőhagymát, egy kisebb csokor apróra vágott petrezselyemzöldet, egy-két szál karikára vágott újhagymát és végül megspriccelem olívaolajjal.
Jól lehűtöm és sült húsokhoz tálalom, bár sokszor – mint most is – hús nélkül, nasiként fogyasztom!
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 10 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További saláta receptek, amiket nagyon szeretünk:
Burgonyasaláta GastroHobbi módra