Hűsítő paradicsomsaláta Gm&Lm

Gyerekkorom óta nagy kedvencem a paradicsom saláta, akkor még a klasszikus “cukor, ecet, víz, só lébe áztatott” verziót részesítettem előnybe….

Mára ez megváltozott, és itt az én kedvenc receptem! 

 

parisali

 

A paradicsomot szép apró kockákra vágom, majd ugyan így járok el a hónapos retekkel is – ebbe a verzióba kockáztam hozzá néhány zellerszálat is – .

Az apróra vágott zöldségeket beleteszem egy tálba és enyhén megsózom, ráreszelek 2-3 fokhagymát, hozzáadok egy csokor aprított metélőhagymát, egy kisebb csokor apróra vágott petrezselyemzöldet, egy-két szál karikára vágott újhagymát és végül megspriccelem olívaolajjal.

Jól lehűtöm és sült húsokhoz tálalom, bár sokszor – mint most is – hús nélkül, nasiként fogyasztom!

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 10 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További saláta receptek, amiket nagyon szeretünk:

Burgonyasaláta GastroHobbi módra

Mozzarellás csirkesaláta

Majonézes burgonyasaláta

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez a könyvbox a legszuperebb ajándékötlet, ha valakit receptkönyvvel lepnél meg!

Rendeld elő most!