Így a hét utolsó napján valami igazán finomat kell reggelizni ahhoz, hogy egész nap lendületben legyünk… ezen megfontolásból született ez a nagyon finom sali!
Ízlés és hűtőtartalom szerint variálható, én így készítettem:
Hozzávalók:
2 csipet rukkola, 2 csipet madársaláta, 1 paradicsom, 1 szál újhagyma, 2 szelet füstölt lazac, 1 negyed chilis camamber (ez megosztja a laktóz érzékenyeket, hogy lehet – e enni, nekem nincs tőle semmi bajom, így szerencsére ehetem, helyettesíthető laktóz mentes pannónia sajttal) néhány szál kapor.
Elkészítés:
A paradicsomot, hagymát, sajtot, lazacot tetszés szerint darabolom, össze keverem a salátákkal, megspriccelem olívaolajjal, egy negyed lime levével és a végén megszórom aprított kaporral! 🙂
Nagyon finom! Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 10 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További saláta receptek, amiket nagyon szeretünk:
Burgonyasaláta GastroHobbi módra