Kapros lazacsaláta Gm&Lm

Így a hét utolsó napján valami igazán finomat kell reggelizni ahhoz, hogy egész nap lendületben legyünk… ezen megfontolásból született ez a nagyon finom sali! 

 

lazacsali

 

Ízlés és hűtőtartalom szerint variálható, én így készítettem:

 

Hozzávalók:

2 csipet rukkola, 2 csipet madársaláta, 1 paradicsom, 1 szál újhagyma, 2 szelet füstölt lazac, 1 negyed chilis camamber (ez megosztja a laktóz érzékenyeket, hogy lehet – e enni, nekem nincs tőle semmi bajom, így szerencsére ehetem, helyettesíthető laktóz mentes pannónia sajttal) néhány szál kapor.

 

Elkészítés:

A paradicsomot, hagymát, sajtot, lazacot tetszés szerint darabolom, össze keverem a salátákkal, megspriccelem olívaolajjal, egy negyed lime levével és a végén megszórom aprított kaporral! 🙂

Nagyon finom! Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 10 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További saláta receptek, amiket nagyon szeretünk:

Burgonyasaláta GastroHobbi módra

Ropogós vitaminsaláta

Majonézes burgonyasaláta

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük