Egy újítás, mellyel a tegnap későn este érkező vendégemet szerettem volna lenyűgözni!
Azt hiszem sikerült! A feta sajt kérdés megosztja a laktózérzékenyek társaságát, az én pocakom szerencsére bírja!
Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
8 szelet feketeerdei sonka
1 csomag feta – 8 részre vágva –
1 kg uborka
1 kis csokor kapor
3 gerezd fokhagyma
1 kis pohár laktózmentes tejföl
Elkészítés:
Kicsit megklopfolom a csirke mellett, sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval megtűzöm, beletekerem a sonkába és egy öntött vas serpenyőbe – némi zsiradékon – készre sütöm.
Az uborkasalátát jó előre el szoktam készíteni, mert hidegen szeretem.
Megpucolom, szeletekre vágom az uborkát, megsózom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a felaprított kaprot, leöntöm a tejföllel és hűtőbe teszem.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 15 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További csirkemell recept amiket nagyon szeretünk:
Cukkinis-baconös csirketekercs – VIDEÓVAL