Fetasajttal töltött csirkemell, kapros uborkasalátával Gm&Lm

Egy újítás, mellyel a tegnap későn este érkező vendégemet szerettem volna lenyűgözni!

Azt hiszem sikerült! A feta sajt kérdés megosztja a laktózérzékenyek társaságát, az én pocakom szerencsére bírja! 

 

fetacsirkem

 

Hozzávalók:

8 szelet csirkemell

8 szelet feketeerdei sonka

1 csomag feta – 8 részre vágva –

1 kg uborka 

1 kis csokor kapor

3 gerezd fokhagyma

1 kis pohár laktózmentes tejföl

 

Elkészítés:

Kicsit megklopfolom a csirke mellett, sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval megtűzöm, beletekerem a sonkába és egy öntött vas serpenyőbe – némi zsiradékon – készre sütöm.

Az uborkasalátát jó előre el szoktam készíteni, mert hidegen szeretem.

Megpucolom, szeletekre vágom az uborkát, megsózom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a felaprított kaprot, leöntöm a tejföllel és hűtőbe teszem.

Jó étvágyat! 

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További csirkemell recept amiket nagyon szeretünk:

Mexikói csirkemell – VIDEÓVAL

Cukkinis-baconös csirketekercs – VIDEÓVAL

Caprese csirkemell – VIDEÓVAL

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük