Egy újabb, túl sok hozzáfűzni valót nem igénylő 15 perces recept, amiben tovább tart a párolt rizst elkészíteni, mint a feltétet. Gyorsan kész, finom és könnyű vacsora recept.
Hozzávalók:
1 csirkemell filé
1 fej vöröshagyma
5 ek lm tejföl
2 tk currypor
1 ek olívaolaj
Ízlés szerint só
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát, az olívaolajon üvegesre pirítom, hozzá adom a vékony csíkokra vágott csirkemellet és addig pirítom amíg szép aranybarna lesz.
Megszórom a curryporral, hozzáadom a tejfölt és újraforrásig visszateszem a tűzhelyre, majd ha elkészült, ízlés szerint megsózom. A sót direkt csak a végén adom hozzá, hogy a csirkemellet átjárja a finom curry íz és, hogy a hús ne keményedjen meg.
Párolt rizzsel, frissen aprított petrezselyemzölddel megszórva, forrón tálalom.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :). –> www.facebook.com/GastroHobbi