Léhűtő hekkfilé Gm&Lm

Az elnevezés nem is a halnak szól, hanem magamnak. Olyan lusta voltam ma, hogy semmi kedvem nem volt főzni, se vásárolni, de már nagyon éhes voltam, úgyhogy gyorsan készült egy estebéd abból amit itthon találtam.

Megint hal. megint nagyon finom és megint az a célom, hogy Mindenki szeresse a halat, ezért azt mondom HAJRÁ!!! tessék kipróbálni!

halacska

Hozzávalók:

4 db hekkfilé – fagyasztottat használtam –

4 ek fűszeres kukoricaolaj + 2 ek a sütéshez

fél citrom leve

Ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors

Elkészítés:

A halszeleteket meleg víz alatt lemosom – nem olvasztom ki – , sózom, borsozom majd bekenem szeletenként egy-egy evőkanál kukorica olajjal.

A plusz két evőkanál olajat egy grillserpenyőben felforrósítom, ráhelyezem a halszeleteket, meglocsolom a citrom levével és 6-8 percet hagyom párolódni, majd leöntök a levéből és hirtelen megsütöm.

Ízlés szerint salátával, sült krumplival, párolt rizzsel , forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 13 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük