Csirketekercsek aszalt paradicsommal és mozzarellával Gm – VIDEÓVAL!

Mikor egy fárasztó nap után hazaérünk és legszívesebben beesnénk az ágyba, de még hátra van a főzés és még egy-két tenni való, olyankor nagyon jó szolgálatot tehet egy-egy ilyen „gyorsan frissen finomat recept”! Nagyon szeretem a „csirketekercseket” és úgy egyébként a tekercseket, mert nagyon sok mindennel el lehet készíteni, ezáltal nagyon guszta, változatos ételeket készíthetünk.

Most a csirkemellre, mozzarellára és a szárított paradicsomra esett a választásom, mivel ez volt itthon és semmi kedvem nem volt boltba menni.

image-47c550fd633ccdcd129f05646c4d27d6e82f3cd57904a9b63f3d49e5ec8948c0-V

Hozzávalók:

3 fél csirkemell

6 szelet feketeerdei sonka

12 dkg mozzarella

3 dkg olajban eltett aszalt paradicsom

Ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors, illetve némi zsiradék a sütéshez

Elkészítés:

A csirkemelleket alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm és ketté vágom úgy, hogy mint egy könyvet szét lehessen hajtani, így szép nagy szelet húst kapok, melyeket enyhén megklopfolok, sózok, borsozok, majd ráfektetek szeletenként 2 – 2 szelet sonkát, beleteszem a felszeletelt mozzarellát, a felcsíkozott aszalt paradicsomot, feltekerem és fogpiszkálóval megtűzöm.

Egy grillserpenyőben tetszés szerinti zsiradékot hevítek és aranybarnára sütöm benne a csirkemell roládokat.

Ha a tekercsek megsültek, szépen felszeletelem és friss salátával, vadrizzsel kevert barnarizzsel tálalom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük