Street Food VIDEÓK a nagyvilágból

Mostanában rászoktam arra, hogy ha szabadidőm van, vagy mondjuk nem tudok aludni, rendszeresen street food videókat nézegetek és csak ámulok és bámulok… lassan már teljesen függő leszek. Amikor külföldön járunk, nekem az elsődleges célirány, hogy elmenjünk a helyi piacra, egyszerűen a kedvenc helyem és kihagyhatatlan… a legjobb ha a kirándulás alkalmával minél többször meglátogatjuk, de legalább egyszer kötelező elmenni.

Arra gondoltam, hogy készítek Nektek egy videógyűjteményt azokból a videókból, amik annyira tetszettek, hogy az elmúlt hetekben többször is megnéztem… hátha van köztetek olyan, akinek hasonlóan magával ragadó élményt nyújt ezeknek a megnézése.

 

streetfood

 

Az első versenyzőnk, egyenesen Japánból:

 

Imádom, ahogy a kis masszáját, karikázgatja a sütőlapon a világ lehető legnagyobb nyugalmával… jah és ez a nagy vaslap… ettől teljesen kivagyok… szinte minden videóban főszereplő… egyszerűen IMÁDOM, ha nekem egyszer ilyenem lehetne… ahogy a kis gombócokat pöncörgeti azokkal a vékony kis pálcikákat…

 

 

A második befutó Bankokból:

 

Ha tojás van benne, csak jó lehet…

 

 

A harmadik nagy kedvenc szintén Bankok, mert imádom:

 

 

Végül, de nem utolsó sorban Kínába repülünk:

 

Csak mert Kína ebből a listából nem maradhat ki.

 

 

Remélem Nektek is hasonló élményeket nyújtottak a videók, mint nekem… ha tetszett, legközelebb is hozunk ilyen válogatást.

 

Szép napot és jó főzőcskét kívánok.

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük