Reggel teljesen vakon kikóvályogtam a konyhába, folyamatos gyomorkorgással, így nm volt menekülő pálya, nem maradhatott ki a reggeli. Ritka alkalmak egyike, hogy volt otthon kenyér ezért szendvicset kívánt a pici pocak, valami finom kencével… a hűtő szinte kongott, jött a konyhaszekrény, nah az sem roskadozott, egy kicsi paradicsompüré, két tonhalkonzerv… ennyi, de nem is kellett több, tökéletes reggeli született, amit jó szívvel ajánlok Mindenkinek, mert nagyon finom volt. Szerencsére egy kenetnyi maradt otthon, úgyhogy ételes, hűtő, így estére szuper jól összeérnek az ízek és ezt eszem előételnek! … most raknék egy “szmájlit”, de nem teszek, képzeljétek oda!
Hozzávalók:
10 dkg tonhalkonzerv
12 dkg lm natúr krémsajt
1 ek paradicsompüré
2 szál aprított újhagyma
1 ek frissen facsart citromlé
2 ek aprított petrezselyemzöld
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A tonhalról lecsepegtetem az olajat, aztán mindent bele egy tálba, villával elkever és kész is!
Elkészítési idő: 5 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További kenyérre való “kence” receptek, amiket nagyon szeretünk: