Szendvics extrákkal Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Mit is értek extra alatt?… mindent ami nem a szokványos, szendvicskrém, sonka, zöldség… szóval ebben a receptben extra, hogy vajjal pirult, nem sütőbe, nem melegszendvics sütőbe, hanem grillserpenyőn! Fontos szempont, nagyon finom! Ennél már csak az lenne jobb, ha vaslapon készülne, de mivel az nincs – még!! Remélem egyszer lesz! – marad a grillserpenyő, abból is az ezer éves, ütött-kopott, de imádom!

Extra még a sok-sok sajt és a tetejébe ütött tükör tojás, nah és persze, hogy extra gyorsan kész! Így született a tegnap esti szuper szendvicsünk, amire a Párom azt mondta, hogy „Szívecske, ez a legfinomabb vacsora, amit valaha főztél! – aztán, hozzá tette, hogy „nah jó, nem”!…de hiszi a fene és nem is szeretném elvenni az érdemet az ételtől, mert tényleg nagyon finom volt!

Magamnak sokkal folyósabb tojással készítettem, mert én nagyon szeretem a sárgájába tunkolni a kenyeret, amit nagyon ritkán eszek, nah de ha mégis, akkor adjuk meg a módját. Szóval, az enyém folyósabb tojással készült, de azt nem mertük videóra venni, mert a legutóbbi „folyós tojássárgája” annyi negatív kommentet hozott, hogy az életbe nem hozzuk fel.

Mint tudjátok, annak a híve vagyok, hogy ízlések és pofonok, mindenki mindent úgy eszik, úgy készít, ahogy neki kedvére való, de inkább nem borzolnám a kedélyeket a kedvemre való tojássárgája állapotával!

 

fullsizerender-10

 

Szóval a recept!

Ezúttal, nincs recept! Nézzétek meg a videót, aztán készítsétek el saját ízlésetek szerint. Amit szerettek tegyétek bele, amit nem, azt hagyjátok ki, a tojást pedig süssétek olyan állagúra, ahogy számotokra tökéletes!- egyet kérek, a végén küldjetek egy képet, hogy nálatok hogy sikerült az extra szendvics!

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 10 perc

 

 

3 hozzászólás

  • Szia!Lényeges, hogy kenyérből milyet használunk? Érdemes inkább kicsit szikkadtabbat, mint frisset?
    Köszi!

    • Szia, szerintem érdemesebb szikkadtból! 🙂
      Jó főzőcskét kívánok és majd várjuk a képet 😉

      • köszönöm a gyors választ 🙂 A sütőben sült szendvicsverziót már megcsináltam – isteni finom lett -, reggel kipróbálom ezt a verziót is, meglepem vele a párom 🙂 Bár csak sima serpenyőm van, remélem, így is jól sikerül és finom lesz. Egyébként imádom a receptjeidet, jó párat elkészítettem már, mert nekem, mint abszolút antiszakácsnak is finomra sikerülnek. Egyszerűen finomat a jelszó 🙂 köszönöm neked!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük