Mozzarellás töltött csirkecombok GmLm

Vasárnap este hazaestünk a hétvégi túránkról és semmi kedvem nem volt főzni. De az éhség nagy úr, szokták volt mondani, így muszáj voltam kezdeni magammal valamit és vacsorát csinálni. Őszinte leszek, a lehető legegyszerűbb végén fogtam meg a dolgokat, de szerencsére ettől még fantasztikusan finom vacsora kerekedett.

Nem tudom recept kell-e, szerintem nem, a mennyiségek úgyis a fogyasztók táborától függ… inkább csak leírom, hogy készült ez az egyszerűen nagyszerű fogás, ami ezúttal nálunk felkerült a top 10-be és rendszeresen fogom készíteni.

 

 

Vettem néhány felső csirkecombot, alaposan megmostam, sóztam, borsoztam, majd tűzálló tálba tettem. A bőre alá bedugtam egy-egy vastagabb szelet mozzarellát, 2-3 darabka szárított paradicsomot. Meglocsoltam magyaros kukoricacsíra olajal, megszórtam majorannával, néhány gerezd aprított fokhagymával és ment is a sütőbe.

180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve, légkeveréses fokozaton 45 perc alatt készre sült. A sütési idő, függ attól is, hogy mekkorák a csirkecombok, de nekem általában ennyi idő elég szokott lenni.

Miután átsült, még 5 percre vissza dugtam fólia nélkül is, hogy kapjon egy kis szint és már tálaltam is.

Összességében megállapíthatom, hogy egy remek recept született. Az, hogy mivel töltöttem a háromnegyed órát, amíg a sütő dolgozott helyettem, nem tudom megmondani, de valószínüleg éber kómában voltam… a lényeg, hogy megint született egy  #egyszerűenfinomatgm vacsora, amit Nektek is jó szívvel ajánlok!

Jó évágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 55 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük