Cukkinis rántotta Gm&Lm

 

A reggeli rántotta receptekből sosem elég, így most itt egy újabb finom csemege, amit pikk-pakk kész és ha ezt kínáljuk reggelire, a siker garantáltan nem marad el. A rántotta nekünk alapvető reggeli, gyakran készítem, így igyekszem minél változatosabb formáit kitalálni. Készítettem már máskor is cukkinivel és nagyon szeretem, de ide még sosem írtam le, így most pótolom ezt a hiányosságot és jó szívvel ajánlom Nektek is. A most leírt mennyisége mi ketten szoktuk enni reggeleire, de természetesen az arányokat változtassátok kedvetek szerint, mert ez egy olyan étel amit elrontani nem igazán lehet.

 

 

Hozzávalók:

1 kicsi bébi cukkini

5 tojás

5 szelet bacon

Ízlés szerint só

 

Elkészítés:

A baconszeleteket egy serpenyőben megpirítom, majd tányérra szedem. A cukkinit nagy lukú sajtreszelőn lereszelem, picit megsózom és 2-3 percet hagyom állni, hogy kieressze a levét, majd enyhén kinyomkodom. A tojásokat pici sóval felverem, elkeverem a cukkinivel és a visszamaradt zsiradékon rántottát sütök.

A baconszeleteket összecsavarom, ráteszem a rántotta tetejére, megszórom frissen aprított petrezselyemzölddel, esetleg ha van otthon friss snidlinggel, adok hozzá felaprított friss zöldséget és forrón kínálom.

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

Jó étvágyat kívánok!

 

További reggeli recepteket találsz IDE KATTINTVA!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük