Töltött tojás Gm&Lm

Azt hiszem, hogy ezt a receptet, most kivételesen megjegyzem és gyakrabban fogom készíteni, mert nagyon jól sikerült és egyáltalán nem macerás, akár a hétköznap reggelekbe is simán belefér.

Hozzávalók:

  • 4 keményre főtt tojás
  • 1 ek majonéz
  • 1 tk magos dijoni mustár
  • 1 tk pikáns dijoni mustár
  • 1 tk méz
  • 7 dg koktélparadicsom
  • 2 ek aprított petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

A megfőtt, megpucolt tojásokat hosszában ketté vágom és a sárgáját egy tálba kaparom. A majonézt, a mustárokat, a mézet, sóval, borssal és a tojás sárgájával kikeverem, majd hozzá adom a felkockázott paradicsomot, az aprított petrezselyemzöldet, összeforgatom és visszatöltöm a tojásokba.

A tetejét negyedelt paradicsommal, friss petrezselyemzölddel díszítem és pirítóssal kínálom.

 

Elkészítési idő: 15 perc

Jó étvágyat kívánok!

További tojásból készült recepteket találsz IDE KATTINTVA!

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük