Töltött tojás Gm&Lm

A mai reggel tanulsága, hogy a szokásos reggeli főtt tojást néhány perc alatt, egy-két alapanyaggal remekül felturbózhatjuk. Amíg az uram elment a kutyikákkal sétálni, odadobtam néhány tojást főni, aztán rájöttem csaknem szúrom ki a szemét így szombat reggel egy kemény tojással… dobtam hozzá egy kis ezt azt, visszatöltöttem és kész is volt a fejedelmi reggeli… a roppanós kiflikarikák pedig egyenesen négyzetre emelték az összhangot.

Azt hiszem, hogy ezt a receptet, most kivételesen megjegyzem és gyakrabban fogom készíteni, mert nagyon jól sikerült és egyáltalán nem macerás, akár a hétköznap reggelekbe is simán belefér.

 

 

 

Hozzávalók:

4 keményre főtt tojás

1 ek majonéz

1 tk magos dijoni mustár

1 tk pikáns dijoni mustár

1 tk méz

7 dg koktélparadicsom

2 ek aprított petrezselyemzöld

Ízlés szerint só és frissen őrölt fekete bors

 

Elkészítés:

A megfőtt, megpucolt tojásokat hosszában ketté vágom és a sárgáját egy tálba kaparom. A majonézt, a mustárokat, a mézet, sóval, borssal és a tojás sárgájával kikeverem, majd hozzá adom a felkockázott paradicsomot, az aprított petrezselyemzöldet, összeforgatom és visszatöltöm a tojásokba.

A tetejét negyedelt paradicsommal, friss petrezselyemzölddel díszítem és pirítóssal kínálom.

 

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

Jó étvágyat kívánok!

 

További tojásból készült recepteket találsz IDE KATTINTVA!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük