Legyen az egy hétköznap esti vacsora vagy egy hétvégi vendégfogadás, ha szeretnél egy nagyon finom, nagyon puha és nagyon egyszerű ételt összedobni, ez a recept biztos, hogy nagy kedvenc lesz. A hús szaftos és vaj puha, az ízek pedig fantasztikusak.
Nálunk mindeig nagy sikere van ennek a karajnak. Ami a köretet illeti, ízlés szerint készíthetünk hozzá kölest, quinoát, sülburgonyát, de én párolt rizzsel szeretem a legjobban.
Hozzávalók:
0,5 kg sertés karaj – csont nélkül –
3 dl lm tejszín
2 ek mustár
3 ek aprított koriander
2 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A tejszínt kikeverem a mustárral, a reszelt fokhagymával, a korianderrel, sózom, borsozom.
A karajszeletek mindkét oldalát kevés zsiradékon aranybarnára sütöm, sózom borsozom, majd leöntöm az előzőleg kikevert tejszínes szósszal és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütöm.
Elkészítési idő: 35 perc
Jó étvágyat kívánok!
További videórecepteket találsz IDE KATTINTVA!
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!