Én személy szerint már nagyon vártam a jó időt és folyamatos volt a zsongás, hogy elkezdődjön a grill szezon…..nálunk tegnap ez ünnepélyesen is kezdetét vette és ezzel a nagyon egyszerű és gyors száraz páccal indítottuk a szezont!
Hozzávalók:
2 egész csirkemell
1 ek Himalájai kősó
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 ek aprított, szárított chili
1 mk őrölt fehér mustármag
1 ek curry por
1 ek barna cukor
1 mk őrölt római kömény
1 mk cayenne bors
Elkészítés:
A fűszereket össze keverem és a szeletekre vágott csirkemellet alaposan bedörzsölöm a keverékkel.
Legalább egy éjszakára hűtőbe teszem, majd faszén fölött meggrillezem!
Grillzöldséggel, friss salátával tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő:
pácolás 5 perc
pihentetés egy éjszaka
Forrás recept: http://aprosef.hu/grillezett_csirkemell_szarazpacban_recept