Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben!
RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!
Biztonsággal ki merem jelenteni, hogy a kedvenc ételem a rántott sajt, a rántott camambertről már nem is beszélve, de körülötte lévő pepecselést, panírozást, olajszagot már nem annyira szeretem.
Tegnap délután megszállt az ihlet, hogy lehet ezt másképpen is és ebből született ez a nagyon finom vacsora, mely vélhetően most hosszú időn keresztül ismétlődni fog, mert teljesen magával ragadott.
Hozzávalók:
2 db camembert sajt
4 szelet bacon szalonna
4 szem cherry paradicsom
frissen aprított petrezselyem zöld
Elkészítés:
A camambert a képen látható módon bevonom a baconnel, sütőbe is használható serpenyőbe teszem, (ha még nincs, nézd meg ITT amit én használok, nagyon praktikus, örök darab) melléhelyezem a félbe vágott paradicsomokat és 15 percre 200 fokra előmelegített sütőben megsütöm.
Forrón, petrezselyemzölddel meghintve tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 18 perc