Baconben sült camembert Gm&Lm

Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben

RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!

Biztonsággal ki merem jelenteni, hogy a kedvenc ételem a rántott sajt, a rántott camambertről már nem is beszélve, de körülötte lévő pepecselést,  panírozást, olajszagot már nem annyira szeretem.

Tegnap délután megszállt az ihlet, hogy lehet ezt másképpen is és ebből született ez a nagyon finom vacsora, mely vélhetően most hosszú időn keresztül ismétlődni fog, mert teljesen magával ragadott.

Hozzávalók:

2 db camembert sajt

4 szelet bacon szalonna

4 szem cherry paradicsom

frissen aprított petrezselyem zöld

Elkészítés:

A camambert a képen látható módon bevonom a baconnel, sütőbe is használható serpenyőbe teszem, (ha még nincs, nézd meg ITT amit én használok, nagyon praktikus, örök darab) melléhelyezem a félbe vágott paradicsomokat és 15 percre 200 fokra előmelegített sütőben megsütöm.

Forrón, petrezselyemzölddel meghintve tálalom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 18 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük