Újhagymás rántotta ropogós baconnel Gm&Lm

Mindig szerencsésnek érzem magam, mikor egy finom rántottával indulhat a nap. Egyszerűen imádom, bármilyen formában, bármilyen mennyiségben. A finom házi tojás az alapja és egyébként jöhet minden bele, mi a hűtőben van.

Az, hogy gluténmentesen táplálkozom nem okoz gondot és nagyon szeretem is, de ha tojás nem ehetnék…. jobb bele sem gondolni.

A ma reggeli rántotta egy hagyományos verzió, bacon megpirit, hozzá dob a felaprított újhagyma, kicsit megfonnyaszt, aztán tányérra szed.

A serpenyőben visszamaradt zsiradékra ráönt a felvert tojás, megsüt és már tálal is.

A tojást tányérra szedem, ráhalmozom a pirított hagymás bacont és forrón, friss zöldségekkel tálalom.

Én már annyira leszoktam a kenyérről, hogy a rántottát mindig kenyér nékül, nagyon sok friss zöldséggel eszem!

Jó étvágyat kívánok a reggelihez!

 

IMG_20160507_080909

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

Kattints további rántotta receptekért:

Rántottás piritós

Hagymás babos rántotta

Fordított rántotta

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük