Szuper finom banános süti Gm&Lm

Se tej, se cukor,  se tojás, se liszt mégis nagyon finom. Ez a banános süti a tökéletes példa arra, hogy „minden mentesen” is nagyon finom édességet lehet készíteni és az sem utolsó szempont, hogy mindösszesen 20 perc alatt.

Az, hogy milyen aszalt gyümölcsöt teszünk bele, ízlés dolga, én most az aszalt meggyet választottam, mert ez volt otthon és mert nálam ez a legnagyobb kedvenc. A mandulát is egész nyugodtan el lehet hagyni, akkor tegyünk bele egy kicsit több zabpelyhet, én csak azért tettem bele, mert kevesebb zabpehely volt otthon… szóval ez is, egy már tőlünk jól megszokott „univerzális recept”. Mindenki kedve és ízlése szerint veheti el és teheti bele a hozzávalókat.

IMG_20160711_113258

Hozzávalók:

2 banán

9 ek GM zabpehely

3 ek aprított mandula

3 ek aprított aszalt meggy

leheletnyi szódabikarbóna

Elkészítés:

A banánt egy villával összetöröm, hozzá adom a zabpelyhet, a mandulát, az aszalt meggyet, a szódabikarbónát és alaposan összekeverem.

20160711_083528-2

Egy tepsibe sütőpapírt teszek, gombócokat formálok, belesorakoztatom a tepsibe, picit lenyomkodom a tetejét és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 15 perc alatt megsütöm.

20160711_083903-2

Jó nassolást kívánok!

Elkészítési idő: 20 perc

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

További desszert receptek amiket nagyon szeretünk:

Minifánkok – VIDEÓVAL

Keksztekercs

Mézes sültbanán

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1