Az avokádó nálam sokáig rizikós volt, nem voltam túl nagy rajongója ennek a csemegének, aztán ez változott, egyszer egy nagyon finom avokádó saláta hatására, nagyon megkedveltem és azóta rendszeresen készítem salátának, avokádókrémnek, vagy csak szimplán szendvicsre teszem.
A recept, amit most hoztam Nektek az egyik nagy kedvencem, így jó szívvel ajánlom Nektek, mert nagyon egyszerű elkészíteni és a forró nyári napokon jó szolgálatot tesz legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora.
Hozzávalók:
1 szép avokádó
1 negyed lime kifacsart leve
1 fél fej lila hagyma
1 paradicsom
2 ek aprított petrezselyemzöld
Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és jalapeno
Elkészítés:
Az avokádót ketté vágom, egy kanál segítségével tálba kaparom a belsejét és villával összetöröm. Hozzáadom a lime kifacsart levét, sózom, borsozom, mehet bele az apróra vágott lila hagyma, a szintén felaprított jalapeno, a magjaitól megszabadított paradicsom apró kockára vágva, az aprított petrezselymet, alaposan összekeverem és friss vagy pirított gm baguettel kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 15 perc
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További kenyérre való “kence” receptek, amiket nagyon szeretünk: