Túrós csusza Gm&Lm

A túrós csusza, – teljesen mindegy, hogy melyik oldalról nézzük – egy igazi élet mentő étel… ha éppen nem tudod kitalálni, hogy mit főzzél és még társul hozzá egy kis lustaság is, hogy kedved sincsen a főzéshez akkor vegyél elő egy csomag gm tésztát, főzd ki… amíg fő a tészta, kockázz össze nagyon sok és nagyon finom szalonnát, ezt süsd zsírjára – szerint ez a túrós csusza lelke, így ha finomat választasz és sokat teszel bele, akkor csak jó sülhet ki belőle – majd add hozzá a kifőtt, leszűrt, lecsepegtetett tésztát, pirítsd össze.

Ha a fenti, bonyolult feladatokat sikerült véghez vinni, nincs is más dolgod, mint tányérra szedni egy jó nagy adagot, megszórni túróval és meglocsolni tejföllel. Ha szeretnéd, hogy gusztusosabb legyen a tálalás, megszórhatod aprított petrezselyemzölddel, illetve mielőtt a tésztát a szalonnához adnád, vegyél ki a pirított kockákból egy két evőkanállal és ezzel is megszórhatod a tálalásnál.

Kész az étel, lehet enni… azt hiszem, ennél részletesebb receptet nem kell írnom, inkább az ötlet adás volt a célom, hiszen ez egy oly annyira #egyszerűenfinomatgm étel. hogy recept sem kell hozzá, Mindenkinek menni fog.

 

img_3577

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További tészta receptek amiket nagyon szeretünk:

Pestós tagliatelle – VIDEÓVAL!

Csirkés tészta csőben sütve – VIDEÓVAL!

Színpompás sajtos-csirkés tészta – VIDEÓVAL!

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük