Csirkemell cider bundába – VIDEÓVAL!

 

Így még nem ettél csirkemellet!

 

A sörtészta után szabadon. Egy ideje már gondolkozom, hogy hogyan tudnám a sörtésztás bundában rántott csirkemell gluténmentes változatát elkészíteni. Valójában most már csodálkozom, hogy ez eddig nem jutott eszembe. Nem mondom, hogy ugyan az az ízvilág de, hogy nagyon finom azt igen…és azt is, hogy próbáljátok ki.

 

 

Hozzávalók:

2 tojás

3 ek gm lisztkeverék

1 dl alma cider

30 dkg csirkemell

Ízlés szerint só

 

Elkészítés:

A csirkemellet nagyobb kockára vágom. A többi alapanyagból palacsinta tészta sűrűségű masszát keverek, beleforgatom a húst és forró olajban aranysárgára sütöm.

Ajánlom hozzá a fokhagymás-tejfölös mártogatóst.

 

Elkészítési idő: 30 perc

 

Jó étvágyat kívánok!

 

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

 

Bundás csirke

Dobd fel a rántott csirkét ezzel az egyszerű bundázási móddal :)Recept az alábbi linken:http://gastrohobbi.cafeblog.hu/2017/12/12/csirkemell-cider-bundaba-videoval/

Közzétette: GastroHobbi – 2017. december 12., kedd

 

 

2 hozzászólás

  • Az egész írás hiteltelenné válik attól a pillanattól, amint az írója olyan idegen kifejezést használ, aminek van tökéletes, egyértelmű, mindenki számára ismert magyar megfelelője. Nagyképű arroganciát sugároz, amikor valaki szándékosan ezt teszi. Ha azért írta így, mert magára valamit is adó szakács bizony ki nem ejti a száján azt, hogy almaecet, hát az igyekezete okafogyottá válik, mert a blog nevében található hobby szó egyértelművé teszi, hogy nem szakmabelieknek készült az írás.

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük