Pufi palacsinta

Ha szereted az egyszerű recepteket és nálatok is gyakran elhangzik a „már megint mit főzzek” kérdés, RENDELD meg MOST a GastroHobbi Receptkönyvet 57 receptvideóval!

MEGNÉZEM: kattints IDE!

Mostanába nagy mestere lettem a palacsinta késztésnek, szinte minden héten készítek egy újabb változatot. A mostaninak szerintem sokan fogtok örülni mert rizsliszttel készül, mennyeien finom és pillekönnyű.

Készülhet bármilyen gyümölccsel ami otthon van, apróra vágott alma, banán, barack… én most egy marék áfonyát dobtam bele, de akár ki is hagyhatjuk belőle.

Hozzávalók:

1 tojás

1 ek méz

2 dl tejszín

1 ek olaj

5 ek teljes kiörlésű gm barna rizsliszt

1 marék friss áfonya

1/2 tk gm sütőpor

Elkészítés:

A tojássárgáját kikeverem a mézzel, a tejszínnel, hozzáadom a lisztet, az olajat, a sót, a sütőport, végül óvatosan hozzáforgatom a habbá vert tojásfehérjét és a gyümölcsöt, felforrósított palacsintasütőbe kanalazom, a kanál segítségével kicsit el lapítgatom és mindkét oldalát aranybarnára sütöm.

Ízlés szerint gyümölccsel kínálom.

Elkészítési idő: 15 perc

Jó étvágyat kívánok!

Videóreceptjeinket IDE KATTINTVA találod!

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

1 komment

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük