Zelleres sárgarépa saláta Gm&Lm

Készüljünk az őszre, fogyasszunk minél több nyers zöldséget az immunrendszerünk támogatásáért! 🙂

20140823_125350-1-1.jpg

Hozzávalók:

2 sárgarépa

1 fej lila hagyma

1 fél zeller

1 gerezd fokhagyma

6-7 ek. olíva olaj

fél citrom leve

színes bors

Elkészítés:

Fel aprítom a zöldségeket, megsózom, az olajat elkeverem a borssal, sóval, a reszelt fokhagymával és a citrom levével, majd a zöldségekhez adom.

Nagyszerű sült húsokhoz, de önmagában is fogyasztható. Befőttes üvegben néhány napig a hűtőben is tárolható.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 10 perc

 Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük