Nagyon szép volt a piacon a barna- és a fehér csiperke, így gyorsan ki kellett rá valami megoldást találni, hogy vehessek 1 kilót! 🙂
![](https://gastrohobbi-hu.b-cdn.net/wp-content/uploads/2014/09/21248546_1999485393667475_8461662729612105813_o-683x1024.jpg)
Hozzávalók:
- 0,5 kg barna csiperke
- 0,5 kg fehér csiperke
- 40 dkg feta(aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval)
- 1 közepes fej lila hagyma
- 2 szál újhagyma
- 6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is)
- só, frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
Mivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát.
A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem.
A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel és egy sütő papírral kibélelt tepsibe, vagy kivajazott jénaiba teszem és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm!
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 25 perc