Fetával töltött gombafejek Gm

Nagyon szép volt a piacon a barna- és a fehér csiperke, így gyorsan ki kellett rá valami megoldást találni, hogy vehessek 1 kilót! 🙂

töltött gomba.jpg

 

Hozzávalók:

0,5 kg barna csiperke

0,5 kg fehér csiperke

40 dkg feta (aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval)

1 közepes fej lila hagyma

2 szál újhagyma

6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is)

só, frissen őrölt fehér bors

 

Elkészítés:

Mivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát.

A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem.

A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel és egy sütő papírral kibélelt tepsibe, vagy kivajazott jénaiba teszem és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 25 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez a könyvbox a legszuperebb ajándékötlet, ha valakit receptkönyvvel lepnél meg!

Rendeld elő most!