Fetával töltött gombafejek Gm

Nagyon szép volt a piacon a barna- és a fehér csiperke, így gyorsan ki kellett rá valami megoldást találni, hogy vehessek 1 kilót! 🙂

Hozzávalók:

  • 0,5 kg barna csiperke
  • 0,5 kg fehér csiperke
  • 40 dkg feta(aki szereti, ajánlom, hogy próbálja ki a feta helyett juhtúróval)
  • 1 közepes fej lila hagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 6-7 szál friss kapor (használhatunk helyette petrezselyem zöldet, kakukkfüvet és egyéb zöld fűszereket is)
  • só, frissen őrölt fehér bors

Elkészítés:

Mivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát.

A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom az aprított kaprot, a nagyon apró kockára vágott lila – és új hagymát, sózom, borsozom majd jól összekeverem.

A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel és egy sütő papírral kibélelt tepsibe, vagy kivajazott jénaiba teszem és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 25 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük