Egy finom gluténmentes töltött csirkecomb, nem csak glutén érzékenyeknek! 🙂
Hozzávalók:
6 db csirkecomb (alsó, felső, ki melyiket szereti)
40 dkg csirkemáj
6 fej csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
1 tojás
1 csokor petrezselyem zöld
ízlés szerint szalonna (én mangalicát használtam)
só, frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
A szalonnát felkockázom, zsírjára sütöm, hozzá adom a felkockázott hagymát, üvegesre pirítom, majd a gombát apró kockára vágom és ezt is a szalonnás hagymához adom és addig sütöm amíg a gomba össze nem esik és a konyhát belengi a finom pirult illat.
A csirkemáját apró kockára vágom, hozzá adok egy tojást, az aprított petrezselyem zöldet, a hagymás, gombás, szalonnás egyveleget, sózom borsozom és ezzel el is készült a töltelékem.
A csirkecombokat hideg víz alatt alaposan megmosom, sózom és a bőre alá annyi tölteléket tuszkolok amennyit csak tudok.
Tűzálló tálba teszem a megtöltött combokat, a tetejükre egy-egy szalonna csíkot helyezek, majd lefedve, 200 fokra előmelegített sütőbe 50 percet sütöm.
Ha a combok megpuhultak, leveszem a fedőt/fóliát és visszateszem a sütőbe addig míg a pipicombok szép piros színűre pirulnak!
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 75 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :). –> www.facebook.com/GastroHobbi