Töltött csirkecomb Gm&Lm

Egy finom gluténmentes töltött csirkecomb, nem csak glutén érzékenyeknek! 🙂

toltott_csirke_comb.jpg

Hozzávalók:

6 db csirkecomb (alsó, felső, ki melyiket szereti)

40 dkg csirkemáj

6 fej csiperkegomba

1 fej vöröshagyma

1 tojás

1 csokor petrezselyem zöld

ízlés szerint szalonna (én mangalicát használtam)

só, frissen őrölt fehér bors

Elkészítés:

A szalonnát felkockázom, zsírjára sütöm, hozzá adom a felkockázott hagymát, üvegesre pirítom, majd a gombát apró kockára vágom és ezt is a szalonnás hagymához adom és addig sütöm amíg a gomba össze nem esik és a konyhát belengi a finom pirult illat.

A csirkemáját apró kockára vágom, hozzá adok egy tojást, az aprított petrezselyem zöldet, a hagymás, gombás, szalonnás egyveleget, sózom borsozom és ezzel el is készült a töltelékem.

A csirkecombokat hideg víz alatt alaposan megmosom, sózom és a bőre alá annyi tölteléket tuszkolok amennyit csak tudok.

Tűzálló tálba teszem a megtöltött combokat, a tetejükre egy-egy szalonna csíkot helyezek, majd lefedve, 200 fokra előmelegített sütőbe 50 percet sütöm.

Ha a combok megpuhultak, leveszem a fedőt/fóliát és visszateszem a sütőbe addig míg a pipicombok szép piros színűre pirulnak!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 75 perc

 Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez a könyvbox a legszuperebb ajándékötlet, ha valakit receptkönyvvel lepnél meg!

Rendeld elő most!