„Aero” muffin Gm&Lm

A párom édesanyja mindig nagy lelkesedéssel és nagy szeretettel készíti nekem a finomabbnál finomabb gm süteményeket. Soha nem tudunk úgy érkezni, hogy ne legyen valamilyen finom gm süti. Ez a csodálatos muffin recept is az ő fejlesztése. Egyszerű elkészíteni, jó néhány napig eláll (már ha nem fogy el azonnal), sokáig puha marad és a siker garantált!

image-209f047f991e248317421785b72a84187710d703348b7ec5b00d45f36f47e34b-v-1-1

Hozzávalók:

12 darabhoz

25 dkg rizsliszt

1 dl olaj

1 csomag gm sütőpor

12 dkg barna cukor

4 ek holland kakaopor

2,5 dl víz

A krémhez:

2 ek gm vaníliás pudingpor

2 – 2,5 dl víz (hogy olyan pont jó muffin állaga legyen a tésztának)

1 ek barnacukor

Elkészítés:

Összekeverem külön-külön a száraz és a nedves hozzávalókat, majd a szárazat 3 részletben a nedveshez adagolom, mikozben robotgéppel, közepes fokozaton megállás nélkül keverem, majdbha alaposan összedolgoztam, muffinformába töltöm.

180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütöm.

A vízzel pudingot főzök, majd félre teszem hülni.

Ha a muffinok kihültek, kettévágom őket, megkenem baracklevárral majd bele töltöm a krémet.

Elkészítesi idő: 35 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is   –>  www.facebook.com/GastroHobbi 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük