Imádom a hering minden változatát, legyen az ecetes, olajos, natúr, füstölt vagy paradicsomos. Egyszerű és nagyszerű saláta alapanyag. Ehhez a recepthez az olajban pácolt változatát használom és ajánlom mindenkinek aki hasonló képen hering rajongó.
Hozzávalók:
3 szép nagy szelet olajban pácolt hering
7 db koktélparadicsom
1 kis fej lila hagyma
1 gerezd fokhagyma
8 szelet zöld hegyes erős paprika
1 fél citrom
Elkészítés:
A heringet csíkokra vágom, hozzá adom a negyedelt paradicsomot, az apró kockára vágott lila hagymát, a reszelt fokhagymát, a vékony szeletekre vágott paprikát és óvatosan összekeverem.
A citromból levágok egy karikát a díszítéshez, majd a halra facsarom a levét.
Önálló salátaként vagy pirítóssal tálalom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is –> www.facebook.com/GastroHobbi