15 perces mustáros csirkecomb Gm&Lm

Igazi 15 perces vacsora recept. Ízletes, könnyen gyorsan elkészíthető. Akkor szoktam ezt a receptet bevetni, mikor későn érek haza, vagy gyorsan szabadulni szeretnék a tűzhely mögül. Szerencsére az egyszerűsége nem megy a minőség rovására. 

 

mustaros_csirke

 

Hozzávalók:

5 db csirke felső comb filé

4 ek lm tejföl

2 ek dijoni mustár

1 ek magos dijoni mustár

2 ek olíva olaj

néhány levélke bazsalikom

Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors

 

Elkészítés:

A csirkecombokat – fel is vághatjuk csíkokra, kockára vagy hagyhatjuk szeletben – sózom, borsozom és az olíva olajon megpirítom.

Ha a hús kellően puha és megpirult ráöntöm a mustárokkal elkevert tejfölt, összerottyantom, megszórom aprított bazsalikommal és párolt rizzsel vagy hasábburgonyával tálalom.

Jó étvágyat kívánok!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

További csirkecomb receptek, amiket nagyon szeretünk:

Őszibarackos csirkecomb sajttal sütve – VIDEÓVAL!

Mozzarellás csirkecombok

Joghurtos csirkesaláta

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük