Cukkinis tojáslepény tekercsek Gm&Lm

Ha már cukkini szezon van, akkor a reggeliből se maradjon ki. Az egyik kedvenc zöldségem, mivel semleges íze miatt nagyszerűen fűszerezhető és rendkívül sokrétűen felhasználható. Legyen az leves, főzelék, saláta, szendvicskrém, a cukkini mindenhol helytáll.

Remekül illik hozzá a hagyma, fokhagyma, imádja a zöld fűszereket, úgy mint a bazsalikom, a kapor, a kakukkfű, a petrezselyem, szóval készítsük akárhogyan, a végeredmény biztosan mindenkinek elnyeri a tetszését. 

 

cukkinis_tojaslepeny_3

 

Hozzávalók:

1 db bébi cukkini

3 tojás

aprított petrezselyemzöld

1 tk olívaolaj

Ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors

 

Elkészítés:

A cukkinit alaposan megmosom és tökgyalun – héjával együtt – legyalulom. A tojást egy tányérban villával felverem, hozzákeverem az aprított petrezselymet, a cukkinit, sózom, borsozom. Egy serpenyőben felhevítem az olajat és mint a palacsintát kisütöm.

Forrón feltekerem, felvágom és friss zöldségekkel kínálom.

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: 10 perc

 

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük