Tojás, sonka/virsli/bacon, pirítós, friss zöldségek…. ez nálunk a tökéletes hétvégi reggeli. Bármilyen formában elkészítve… egyszerűen megunhatatlan. Glutén érzékenység ide vagy oda, amíg tojást ehetek, bármiről képes vagyok lemondani.
A gyönyörű házi tojások, amiket nagyrészt használunk, már a szemnek is gyönyörűség, össze nem hasonlítható a bolti társaikkal. Csodásan szép, hatalmas sárgájuk, egyszerűen a nyál össze folyik a számba ha rá gondolok.
Ma reggel ez a szuper finom virslis tojás készült.
A virsliket ketté vágtam, serpenyőben megsütöttem, majd beletettem egy tűzálló tálkába. A tojásokat is a serpenyőbe ütöttem, addig hagytam sülni, amíg az alja szépen megsült, majd áttetettem a virslihez a tálkába és 200 fokra előmelegített sütőbe dugtam és légkeveréses fokozaton 4 perc alatt készre sütöttem.
Csodás hétvégét kívánok Mindenkinek!
KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!
További reggeli recept amiket nagyon szeretünk:
Cukkinis tojáslepény tekercsek