Újhagymás kukorica tócsni Gm&Lm

Készíthetjük uzsonnára, vacsoràra vagy sültekhez köretként…egy biztos, mindenképpen nagy sikerünk lesz vele! Nekem nagy kedvencem, bár én szeretek mindenből tócsnit csinálni.

20141123_130803-1

Hozzávalók:

50 dkg fagyasztott csemege kukorica (konzerv ne!)

5 szàl újhagyma

3 ek Civita kukorica liszt

3 tojàs

2 gerezd fokhagyma

Ízlés szerint só és frissen örölt fehér bors

Elkészítés:

A kukoricàt forràsban lévö vízbe öntöm, újraforrásig fözöm, majd leszüröm és  jéghideg vizzel alaposan leöblítem.

Az újhagymát felkarikázom, hozzá adom a lecsepgtetett kukoricàt, a reszelt fokhagymát, a tojàst, a lisztet, sózom, borsozom és felforrósított olajban, egy evökanál segítségével, adagonként kisütöm!

Paradicsomos chili szósszal kínálom.

Elkészítési idö: 15 perc

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük