Fetás, zöldséges, BBQ csirkecomb Gm

Nagyon szeretem az olyan ételeket, melyek úgy készülnek, hogy összevágom az otthon lévő zöldségeket, egy kis hússal egy jénaiban megsütöm és kész is a vacsora……….Ez is egy Ilyen recept!

bbq_csirke

Hozzávalók:

6 db csirke felső comb filé

1 sárga kaliforniai paprika

2 kápia paprika

1 kis fej brokkoli

2 nagy fej – tölteni való – gomba

6 ek BBQ szósz

5 vékony szeletke liga vaj

1 csomag feta sajt

Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors

Elkészítés:

A csirkecombokat alaposan megmosom, bekenem a BBQ szósszal és félre teszem.

A brokkolit rózsáira szedem, a paprikákat nagyobb darabokra vágom, a gombát felszeletelem az összes zöldséget egy jénai tálba halmozom és ízlés szerint sózom borsozom.

A zöldség tetejére terítem a combokat, ráteszem a vajszeleteket és 220 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 45 perc alatt puhára párolom.

A 45 perc leteltével eltávolítom a fóliát, megszórom a tetejét a szétmorzsolt fetával és 10 percre visszateszem a sütőbe pirulni.

Párolt rizzsel tálalom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 65 perc

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is :).  –>  www.facebook.com/GastroHobbi

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük