Batyus csirkecsoda Gm

Ismételten született egy fantasztikus recept a hűtő éppen aktuális tartalmából! 🙂

hercegnyoburi

Hozzávalók:

6 szelet csirkemell

2 egész mozzarella sajt – szeletelve –

6 ek. paradicsom püré

6 ek. morzsolt kukorica (én fagyasztottat használtam)

6 szeletke vaj

2 fej lila hagyma

1 fej vörös hagyma

Ízlés szerint só és bazsalikom

Elkészítés:

Alufóliára teszek egy szelet besózott csirkemellet, megkenem egy evőkanál paradicsom pürével, ráteszek két szelet mozzarella sajtot és az alufóliát felhajtom, mintha kis kosárka lenne a hús körül, de még nem zárom össze. A hagymát apró kockára vágom és a lilát össze keverem a vörössel.

A paradicsomos-mozzarellás csirkére még teszek egy kanál kukoricát, megszórom egy evőkanálnyi hagyma egyveleggel, ízlés szerint bazsalikommal ízesítem, ráteszek egy szeletke vajat és végül alaposan összezárom az alufóliát, mintha kis batyu lenne.

Ezt a folyamatot még ötször megismétlem, majd a batyukat tepsire helyezem és 200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 30 perc alatt készre sütöm!

Krumplipürével, rizzsel, hercegnő burgonyával tálalom!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 45

Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is   –>  www.facebook.com/GastroHobbi 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük