Nyárestéket idéző, roppanós finomság…. és mellé egy pohár könnyű fehérborral percek alatt nagyszerű estét varázsolhatunk!
Hozzávalók:
6 db csirke felső comb filé
2 nagy gombóc mozzarella sajt
8 db cherry paradicsom
8 db piros hónapos retek
1 sárga kaliforniai paprika
1 kis fej lila hagyma
3 gerezd fokhagyma
4 ek olíva olaj
25 dkg saláta keverék ízlés szerint ( az én kedvenceim: madársaláta, rukkola, bébispenót, endivia)
Ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítés:
A mozzarellát kockára vágom, a paradicsomot és a retket negyedelem, a paprikát szintén apró kockára darabolom, az aprított zöldségeket egy tálba teszem, ízlés szerint megsózom és meglocsolom az olíva olajjal.
A lila hagymát és a fokhagymát apró kockára vágom, hozzákeverem a zöldségekhez, majd lefedem és beteszem a hűtőbe amíg a húst elkészítem.
A húst sózom, borsozom és egy öntöttvas serpenyőben hirtelen szép pirosra sütöm.
Tálalásnál a salátakeveréket egy tányérra halmozom, rákanalazok a mozzarellás, paradicsomos, hagymás keverékből, a tetejére rakom a vékony csíkokra felszeletett sült húst és oreganóval megszórom.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a recept, lájkold facebook oldalunkat is –> www.facebook.com/GastroHobbi